Ceai ”Mătase de porumb” - Natur.MD

Menu

Urmăriţi-ne pe Facebook

Ceai ”Mătase de porumb”

Ceai ”Mătase de porumb”, 40 gr

Detalii

24,00 lei

24,00 lei pentru pachet

  Mătasea de porumb și cele 5 beneficii pentru sănătate

  1. Protejează tractul urinar - Proprietățile antiseptice și diuretice ale mătăsii de porumb pot fi un aliat de nădejde împotriva infecțiilor tractului urinar. Mai exact, ceaiul de mătase de porumb reduce inflamațiile, ameliorează iritațiile și inhibă proliferarea bacteriilor.
  2. Combate durerile articulare - Mătasea de porumb are anumite proprietăți antiinflamatoare și alcaline, datorită cărora aceasta reprezintă un ingredient util împotriva durerilor articulare. Aceasta reduce nivelul de aciditate din organism, combate retenția de apă și reduce riscul reacțiilor inflamatorii.
  3. Reduce tensiunea arterială - Mătasea de porumb este indicată persoanelor care suferă de hipertensiune arterială. Conținutul de flavonoide al acesteia îmbunătățește circulația sanguină și reglează tensiunea arterială.
  4. Susține detoxifierea organismului
  Conținutul de antioxidanți al mătăsii de porumb este util pentru a stimula eliminarea toxinelor reținute de organism. Acest ingredient oferă beneficii pentru sănătatea ficatului, optimizând funcția excretoare și scăzând riscul dezvoltării steatozei hepatice (ficatul gras).
  5. . Ameliorează durerile de cap
  Datorită proprietăților sale antiinflamatoare și analgezice, mătasea de porumb poate ameliora durerile de cap cronice. Dacă alegi să bei ceai preparat din acest ingredient, îți vei îmbunătăți circulația sanguină și vei ameliora rigiditatea din umeri, gât și maxilar.


  VEZI TOATĂ GAMA


Părerea consumatorilor

Adaugă comentariu

Ceai ”Mătase de porumb”

Ceai ”Mătase de porumb”

Ceai ”Mătase de porumb”, 40 gr

Adaugă comentariu

26 alte produse din aceeași categorie: