Ceai ”Păducel” - Natur.MD

Menu

Urmăriţi-ne pe Facebook

Ceai ”Păducel”

Ceai ”Păducel”, 100 gr

Detalii

24,00 lei

24,00 lei pentru pachet

  Materialele de pe această au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

   

  De la păducel se folosesc frunzele, florile şi fructele pentru a prepara infuzie. Medicii ne învaţă cum să preparăm corect lichidul miraculos: se ia o lingură de fructe de păducel sau flori peste care se adaugă o cană de apă clocotită şi se lasă la infuzat aproximativ 10 minute. Puteţi bea acest ceai de trei ori pe zi. Păstraţi ceaiul rămas în recipiente bine închise şi adăugaţi suc de lămâie pentru a conserva substanţele active. 
  Păducelul este utilizat în afecţiunile cardiovasculare, deoarece are acţiune cardiacă tonică şi vasodilatatore, restabileşte valorile normale ale tensiunii arteriale, scade nivelul colesterolului sangvin, favorizează circulaţia la nivelul inimii şi creierului. De asemenea, are acţiune anticoagulantă, reglează şi stabilizează ritmul cardiac. De aceea, are efecte benefice în caz de hiper- şi hipotensiune arterială, tensiune arterială oscilantă, cardiopatie ischemică, insuficientă cardiacă moderată, aritmii, nevroze cardiace, ateroscleroza, arterita obliterantă. În caz de sechele post-infarct, păducelul este foarte eficient, favorizând revascularizarea muşchiului cardiac şi stabilizând valorile tensiunii arteriale.
  Alături de efectele terapeutice enumerate, păducelul prezintă acţiune calmantă la nivelul sistemului nervos, antidepresiva şi relaxanta. Este util persoanelor cu distonii neuro-vegetative, celor irascibile sau cu nevroze anxioase, atacuri de panică, insomnii.
  * Nu beţi ceai de păducel dacă urmaţi un tratament cu medicamente pentru scăderea tensiunii arteriale, fără a consulta medicul, deoarece acest ceai poate creşte activitatea acestor medicamente.


  VEZI TOATĂ GAMA


Părerea consumatorilor

Rating 
2020-10-13

- - -

Chit kg.de paducel

  Scrie părerea ta !

  Adaugă comentariu

  Ceai ”Păducel”

  Ceai ”Păducel”

  Ceai ”Păducel”, 100 gr

  Adaugă comentariu

  26 alte produse din aceeași categorie: