Ceai ”Gălbenele” - Natur.MD

Urmăriţi-ne pe Facebook

Ceai ”Gălbenele”

Ceai ”Gălbenele”, 50 gr

Detalii

24,00 lei

24,00 lei pentru pachet

  Ceai de gălbenele

   

  Materialele de pe această au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

  Gălbenelele sunt “florile de aur” ale sănătăţii şi frumuseţii şi au numeroase virtuţi terapeutice.
  Antioxidanţii din gălbenele protejează celulele organismului de efectul dăunător al stresului oxidativ, scăzând astfel riscul de inflamaţii în corp. Prin urmare, ceaiul de gălbenele prezintă proprietăţi antioxidante, antiinflamatorii, antimicrobiene, antiseptice, cicatrizante şi antiparazitare.

  Beneficii:
  - Întăreşte sistemul imunitar
  - Ameliorează simptomele afecţiunilor gastrointestinale
  - Are efect detoxifiant
  - Previne formarea ridurilor şi ameliorează acneea

  *Consumul de ceai de gălbenele este contraindicat femeilor însărcinate şi celor care alăptează, precum şi persoanelor care urmează un tratament pe bază de sedative, deoarece anumite substanţe pot amplifica efectul medicamentelor. De asemenea, pot exista reacţii alergice sau dezechilibre hormonale, motiv pentru care este recomandat consultul medicului specialist înainte de a începe administrarea de ceai de gălbenele ca tratament naturist.


  VEZI TOATĂ GAMA


Părerea consumatorilor

Adaugă comentariu

Ceai ”Gălbenele”

Ceai ”Gălbenele”

Ceai ”Gălbenele”, 50 gr

Adaugă comentariu

27 alte produse din aceeași categorie: