Ulei de miez de nucă - Natur.MD

Urmăriţi-ne pe Facebook

Ulei de miez de nucă

Ulei de miez de nucă, AMBERA, 250 ml

Ореховое масло

Detalii

109,00 lei

109,00 lei pentru 250 ml

  Uleiul de nucă aplicat extern poate fi remediul ideal împotriva ridurilor, fiind potrivit pentru un  ten uscat, ridat şi îmbătrânit. Acesta menţine elasticitatea şi revigorează tenul. Consumul intern de ulei de nucă stimulează producţia de melatonină, oferind un somn odihnitor. Uleiul de nucă este bogat în antioxidanţi care neutralizează efectele radicalilor liberi, vinovaţi pentru deteriorarea celulelor. Datorită acizilor graşi buni, uleiul de nucă stimulează creierul, memoria şi nivelul de concentrare. De asemenea, scade colesterolul rău şi trigliceridele, fiind recomandat persoanelor care suferă de hipercolesterolemie şi sunt predispuse la ateroscleroză

  Este obținut prin presare la rece a fructelor uscate de Juglans Regia, plantă originară din Asia, dar care este cultivată extins și în Moldova. Uleiul de nucă este verzui semitransparent și are o aromă caracteristică de nuci, care îl face foarte prețuit printre gurmanzi.

  Datorită conținutului mare în acizi grași mono- și polinesaturați, în Vitamina Eși fitosteroli, are beneficii importante pentru sănătate:

  • Reducerea nivelului de colesterol

  • Prevenția bolilor cardiovasculare

  • Reducerea riscului de infarct miocardic și accident vascular cerebral

  • Proprietăți antioxidante și antiinflamatoare

  • Acțiune antiseptică și antibacterienă

  • Proprietăți regenerante a pielii

  Toate aceste efecte se manifestă la utilizarea constantă și de lungă durată a uleiului de nucă.

  Frecția cu ulei de nucă a întregului corp este indicată în tratamentul copiilor anemici și rahitici.

  Acesta se poate adăuga în mîncăruri reci sau în cele fierbinți înainte de servire. Aroma de nuci se potrivește cu oțetul balsamic,  mierea și sucul de lămîie pentru obținerea dressing-urilor pentru salate. De asemenea, uleiul de nuci poate constitui nota finală pentru preparatele din carne, pește, legume și chiar deserturi, contribuind la bogăția gustului.

  Prelucrarea termică îi diminuează substanțial beneficiile. Rîncezește forte ușor, de aceea trebuie păstrat la frig și întuneric.

Părerea consumatorilor

Rating 
2018-12-25

- - -

eu imi doresc osticla de ulei de miez de nuca si una desusan

  Scrie părerea ta !

  Adaugă comentariu

  Ulei de miez de nucă

  Ulei de miez de nucă

  Ulei de miez de nucă, AMBERA, 250 ml

  Ореховое масло

  Adaugă comentariu

  16 alte produse din aceeași categorie: